Hei! 

Så hyggelig at du sveivet innom siden vår! 

Kort om oss: Scandinavian Outdoor er et lite byrå med base i vakre Valdres, og vi arbeider i hovedsak med film og foto innen reklame og dokumentar. Vi trives godt både i studio og ute på lokasjon; og like godt under som over vann. 

Etter en rekke år i bransjen har vi fått arbeide med et bredt spekter av kunder; ulike bedrifter,  reklame-, og kommunikasjonsbyrå, magasin i inn-og utland og privatpersoner. Du kan ta en titt på noen av våre seneste prosjekt her

Scanout har to ansatte; Ida & Yngve Ask (yes, vi er gift), og vi leier inn ulike frilansere ved behov ut fra hvilke prosjekt vi arbeider med. 

Yngve Ask
Yngve Ask
Fotograf
Ida Ask
Ida Ask
Redigering

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du er nysgjerrig på, om du har en strålende idé til et gøyalt fotoprosjekt eller du trenger en dedikert filmfotograf til en jobb. 

Navn må fylles ut
Telefonnummer må fylles ut
E-postadresse må fylles ut
Backstage 9

Siden 1999

Yngve Ask startet Scanout i 1999, og drev de første årene i hovedsak med formidling av jakt-og fiske. Yngve arbeidet som journalist for magasinet Villmarksliv i en årrekke, før han bestemte seg for å starte med reklamefoto.

En rekke år seinere kom Ida inn i bildet. Utdannet innen henholdsvis friluftsliv og mediefag ved Høgskolen i Innlandet, var en jobb som fotograf og redigerer i Scanout perfekt. 

Scotland Lwe 09.12 3267

Lokasjon

Opptak ute på lokasjon er det vi driver aller mest med, og vi trives godt ute året rundt! Vil du gjøre opptak hos din bedrift, på fjellet, eller kanskje i en elv? Vi stiller med nødvendig utstyr for å få jobben gjort. 

IMG 6380

Studio

Studiojobb er også noe vi gjør mye av. Vi har eget studio i Valdres, men kan også rigge opp ute hos kunder. Enten du vil ha produktfilmer, opptak på grønnskjerm eller kanskje en enkel LIVE-sending? Ta kontakt, så ser vi hva vi kan bidra med. 

BAKOMBILDER

Vi tar (litt for sjelden) bilder av oss selv ute på jobb, men her ser du et snuppete utvalg bakom-bilder tatt gjennom mange år.